Monday, January 5, 2015

Nytt år, nya tag. Snart.Så. Färdig med att skicka in bilder till Årets bild 2015. 
Med en hel dag till godo innan deadline. Se där.

Jag kan avslöja att jag satsade allt på material från examensarbetet. Satte ihop ett utlandsreportage, en porträttserie, några vardagsbilder utland och till sist kvalade en bild in i kategorin Övrigt.
Inte för att jag har enorma förhoppningar om att vinna något. Men chansen är ändå alltid större om man har skickat in, än om man inte har det.


Mitt fotograferande fick ett tvärstopp nu inför december. Efter några månader där jag börjat plåta mer och mer, jobbat med egna projekt och verkligen kände att något var på gång så sprack bubblan. Jag skyller på att jag fick ett vikariat som reporter och har jobbat mer än heltid sedan början av december. Inget negativt med det  - jag behöver pengar och jag trivs jättefint på Folkbladet. Men det kräver en enorm ork för att stiga upp vid 6, jobba hela dagen, komma hem och vara en trevlig pojkvän, ha ett någorlunda socialt liv, och dessutom hinna med att driva egna projekt.
  

Så just nu lägger jag det lite åt sidan. Ett tag i alla fall. Jag är inte stressad, det kommer att komma igång igen. Man mår inte bra av för mycket tvång över en hela tiden.

Jag skickade in till Årets bild i alla fall!No comments:

Real Time Web Analytics